Ruta del Vi de Lleida

Lleida Wine Club

Digue'ns les teves preferències
i et direm què tenim
per a tu. Fes clic aquí

Digue'ns les teves preferències i et direm què tenim per a tu.
Fes clic aquí

Inici

Visita 3 cellers al preu de 2! APROFITA L'OFERTA!

Reservar
Des de20 €

Castell del Remei és una antiga colònia agrícola que, en l'actualitat, conserva en plena activitat la seva bodega de vins fins de renom internacional. 

A part del celler també s’hi troba l'edifici del Castell, el santuari de la Verge del Remei, el restaurant de cuina tradicional catalana amb productes de proximitat i altres edificis emblemàtics, dins d'un entorn natural perfectament integrat al territori.

Tomàs Cusiné
 ha treballat des del principi amb una visió molt oberta al món, aconseguint introduir els seus vins en més de trenta països. Les puntuacions i valoracions emeses pels crítics són d’una gran consistència a través dels anys, gaudint els vins d’un alt reconeixement per la seva diferenciació, personalitat, subtilesa i amabilitat, mostrant un caràcter propi que reflecteix el paisatge i les terres on les vinyes són conreades.


El celler de Cérvoles Celler compta amb alta tecnologia i va ser dissenyat totalment a mesura, tenint en compte la mida de les diferents parcel·les, de manera que en cada dipòsit es fermenta el raïm d’una varietat i parcel·la determinada. Cal destacar el particular sistema de càrrega de la verema per la part inferior dels dipòsits, molt més respectuós amb el fruit i que evita les laceracions inicials de la pell.
Què inclou?
LA PROPOSTA INCLOU:

  • Visita al Castell del Remei 
  • Visita a Tomàs Cusiné 
  • Visita a Cérvoles Celler 

PREU: 20€/persona

Tast de dos vins a cada celler.
Durada: 1 hora, aproximadament en cada celler
Idiomes: català, castellà i anglès. 


Adreça:
Finca Castell del Remei
25333
PENELLES
Lleida
Espanya
Reservar
Demana'ns més informació
Fes clic, omple el formulari i nosaltres et contactarem.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació