Ruta del Vi de Lleida

Lleida Wine Club

Digue'ns les teves preferències
i et direm què tenim
per a tu. Fes clic aquí

Digue'ns les teves preferències i et direm què tenim per a tu.
Fes clic aquí

Inici

Gaudeix de la Conca de Tremp

Comprar
Des de7 €

El Celler Vila Corona, es troba situat a Vilamitjana (Pallars Jussà) en una nau semi soterrada que data del 1993, envoltada de 10 ha. de vinya pròpia plantades al 1989, amb les varietats de raïm blanc Riesling i Chardonnay, les de negre Ull de Llebre, Garnatxa negra, Morastell, Merlot i Cabernet Sauvignon.

Climatologia

El clima és mediterrani continental amb influència del d'alta muntanya. Forma part de la Conca de Tremp delimitada per altituds que van entre 1.100 i els 2.080 m, creant un microclima específic i diferenciat. Els nostres ceps estan plantats a uns 500 m. Aquesta situació provoca inversions tèrmiques molt marcades durant tot l' any. Els hiverns són freds i els estius calorosos de dia i frescos durant la nit, afavorint una maduració més lenta. La pluviometria varia entre els 500-560 ml/m2/any i les nevades són una mitja de 1,5/anual. La temperatura fluctua entre els -14ºCi els 39ºC, essent la mitja de 12,8ºC. Durant la verema, la temperatura oscil.la entre els 25ºC i els 8ºC.

Sòl

La vinya està plantada en un terreny pedregós procedent de l' erosió de la roca d' Areny, del Cretaci Superior i formacions del Garumnià. L' arenisca d' Areny és una quarsarenita amb potassi, feldspat, quars, quarsita, mica i restes fòssils, tot cimentat amb calcita. La formació del Garumnià es composa de lutites vermelles amb intercalacions menors de gresos canalitzats de gra fi. Aquesta composició del terreny facilita el drenatge, influint favorablement en la qualitat i mineralització del vi.
Què inclou?
Durant la visita, que dura aproximadament una hora, es passeja per la vinya i s'entra al Celler; on s' explica el procés vitivinícola emprat per elaborar els vins. Al final de la visita, si es vol, es pot degustar un vi de la marca Llabustes.

Horaris de visita:


Hivern: 
Dilluns a divendres - Matí de 9 a 13 h. Tarda de 15 a 19 h.                
Dissabte matí de 9:30 a 14 h.  

Estiu: 
Dilluns a divendres - Matí de 9 a 13 h. Tarda de 15:30 a 19:30 h.  
Dissabte matí de 9:30 a 14 h.
Adreça:
Camí
dels Nerets
25654
TREMP
Lleida
Espanya
GPS:
42.1558938
0.9215383
Comprar
Demana'ns més informació
Fes clic, omple el formulari i nosaltres et contactarem.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació