Ruta del Vi de Lleida

Lleida Wine Club

Digue'ns les teves preferències
i et direm què tenim
per a tu. Fes clic aquí

Digue'ns les teves preferències i et direm què tenim per a tu.
Fes clic aquí

Inici

Experiència i tast entre vinyes al Celler Tomàs Cusiné

Comprar
Des de150 €

Amb 10 anys complerts, des de 2003, a Tomàs Cusiné hem assolit la maduresa. Durant aquest temps, l’experiència adquirida en la recerca dels vins desitjats, la intensitat de treball, la persistència d’una filosofia, la importància donada a la marca, la diversitat i constància en els vins, la tasca en les vinyes, l’impuls dedicat a la comercialització i, per sobre de tot, l’esforç i la passió de tot el nostre equip, ha donat bons fruits, assolint plenament –no, sense dificultats- els objectius marcats en els seus inicis, consolidant el projecte com un celler de prestigi i de confiança.
Tomàs Cusiné ha treballat des del principi amb una visió molt oberta al món, aconseguint introduir els seus vins en més de trenta països. Les puntuacions i valoracions emeses pels crítics són d’una gran consistència a través dels anys, gaudint els vins d’un alt reconeixement per la seva diferenciació, personalitat, subtilesa i amabilitat, mostrant un caràcter propi que reflecteix el paisatge i les terres on les vinyes són conreades.
Què inclou?

- Recorregut per les finques de diferents varietats de vinya (amb vehicle a càrrec dels visitants), per tal de conèixer millor els orígens dels nostres vins: tipus de sòl, clima, tipus de formació dels ceps, paisatge, vegetació de l'entorn, olors, colors i natura. Durant - Visita a les cabanes de volta situades a les nostres finques.
- Recorregut guiat per les instal·lacions del celler: sala d'elaboració, sala de criança, sala d'embotellat, sala d'emmagatzematge.
- Tast de 3 vins
La persona encarregada de guiar la visita és el tècnic, l'enòleg o el propietari del celler.
PREU: 150 € /grup (màxim 16 persones)
* Durada: entre 2 i 3 hores, aproximadament.
* Idiomes: català, castellà i anglès. 
Adreça:
Plaça
de Sant Sebastià, 13
25457
EL VILOSELL
Lleida
Espanya
Comprar
Demana'ns més informació
Fes clic, omple el formulari i nosaltres et contactarem.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació