Ruta del Vi de Lleida

Lleida Wine Club

Digue'ns les teves preferències
i et direm què tenim
per a tu. Fes clic aquí

Digue'ns les teves preferències i et direm què tenim per a tu.
Fes clic aquí

Inici

Coneix el Celler Cérvoles

Comprar
Des de10 €

El celler de Cérvoles Celler compta amb alta tecnologia i va ser dissenyat totalment a mesura, tenint en compte la mida de les diferents parcel·les, de manera que en cada dipòsit es fermenta el raïm d’una varietat i parcel·la determinada. Cal destacar el particular sistema de càrrega de la verema per la part inferior dels dipòsits, molt més respectuós amb el fruit i que evita les laceracions inicials de la pell.

El parc de bótes és un dels majors centres d’atenció. S’han destinat grans esforços a aconseguir els boters adequats, tenint en compte tipus de roure de creixement lent i torrats especials. Amb això, hem arribat a conclusions de quines són les fustes que ens aporten els matisos i caràcters que pretenem per a un bon equilibri i una adequada complexitat dels vins i, en definitiva, que ens permeten aconseguir el bouquet característic dels vins de Cérvoles.
Què inclou?
Recorregut guiat per les instal·lacions del celler: sala d'elaboració, sala de criança, sala d'emmagatzematge. Fruit de les característiques de les vinyes i de la zona en la qual s'assenten, a Cérvoles Celler s’obtenen vins amb un balanç òptim entre grau alcohòlic i acidesa, color intens i una pronunciada i comuna personalitat. Aquest fet, juntament amb l’extrema atenció al detall en totes i cadascuna de les fases del procés d’elaboració, conseqüència d’una ferma aposta pel treball en equip, han atorgat a Cérvoles Celler el constant i regular reconeixement dels experts i l’obtenció de nombrosos premis de prestigi internacional.

  • Durada: 1 hora, aproximadament.
  • Idiomes: català, castellà i anglès. 
  • Preu: 10€ per persona (menors de 16 anys, gratuït). 

És aquesta excepcionalitat, la que ens permet practicar l’agroecologia. Aquest sistema es basa en l’ utilització de principis ecològics que afavoreixin els processos naturals e interaccions biològiques, per tal d’optimitzar i conservar els recursos agrícoles de la terra, en un procés de reciclatge constant dels nutrients, garantint la pràctica d’una excel·lent agricultura sostenible. 
Adreça:
Avinguda
de les Garrigues, 26
25471
LA POBLA DE CÉRVOLES
Lleida
Espanya
GPS:
41.36588
0.912206
Comprar
Demana'ns més informació
Fes clic, omple el formulari i nosaltres et contactarem.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació